ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ANUNT PROGRAM PRIMARIE SI DECRET STARE DE URGENTA

         JUDETUL ARGES

PRIMARIA COMUNEI BASCOV
 

ANUNT

         Avand in vedere, decretarea de catre Presedintele Romaniei a Starii de Urgenta la Nivel National, din cauza pandemiei de Coronavirus COVID-19.

         Avand in vedere, instituirea unor masuri de protejare a persoanelor prin contactul direct cu personalul din compartimentele de specialitate ale primariei Bascov, incepand de luni 16.03.2020, se instituie urmatorul program cu publicul:

 • Marti orele 09:00 – 12:00;

 • Miercuri orele 09:00 – 12:00;

 • Joi orele 09:00 – 12:00

  Instructiuni :

 • Se suspenda programul de audiente :

 • Este interzis accesul persoanelor in compartimentele primariei;

 • Solicitarea pentru eliberarea avederintelor, de orice fel se va face prin cerere, depusa la registratura primariei;

 • Documentele, vor fi ridicate de la registratura in termen de 3 zile de la depunere;

 • Taxele si impozitele locale, se vor efectua in holul primariei, prin contactul telefonic al persoanelor din compartimentul impozite si taxe locale;

 • Eliberarea certificatelor de urbanism si autorizatia de construire se va face prin depunerea documentelor la registratura, urmand a fi ridicate dupa un anunt telefonic;

 • In aceasta perioada (pana la clarificarea situatiilor create ca urmare a COVID – 19) mijloacele de transport ce provin din alte state nu se iau in evidenta.

  RECOMANDARE:

  In aceasta perioada, prezenta cetatenilor la primarie numai pentru probleme strict urgente.

  Multumim pentru intelegere si colaborare!

   

  PRIMAR

  GHEORGHE STANCU

   

           JUDETUL ARGES

  PRIMARIA COMUNEI BASCOV

   

STIMAȚI CETĂȚENI

 

         Semnalați autorităților orice caz (persoana) despre care aveți cunoștință că ar fi putut intra în contact cu o persoană confirmată cu noul coronavirus sau ar fi venit dintr-o țară afectată (țară din zona roșie sau zona galbenă) și care nu se află în izolare.

         Conform hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 10 din 14.03.2020, persoane asimptomatice care sosesc în țară din țările cu peste 500 de cazuri de coronavirus confirmate au obligația de a se izola la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile.

          In prezent, țările cu peste 500 de cazuri confirmate în afară de China, Italia și Iran sunt: Spania, Germania, Franța, SUA, Elveția, Norvegia, Suedia, Olanda, Belgia, Danemarca, Austria.

         Manifestați o atitudine preventivă față de orice caz întrucât răspândirea virusului  este posibilă și din partea persoanelor care nu manifestă simptome specifice.

         Cei care vin din zonele de risc și nu respecta aceste dispoziții, sau declară în fals că nu au venit din zonă de carantină ori cei care nu se auto izolează, riscă dosare penale privind infracțiuni de zădărnicie a combaterii bolilor și amendă cuprinsă între 10.000 și 20.000 ron. 

                            Vă mulțumim pentru sprijin și colaborare!

 

 

PRIMAR

GHEORGHE STANCU

 

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud