ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Unirea Bascov - lider incontestabil în campionat după şase etape

     Sezonul 2017-2018 al Campionatului Judeţean de Fotbal pentru seniori a ajuns deja la etapa a VII-a.

     După şase etape, Unirea Bascov a consemnat şase victorii, acumulând 18 puncte din tot atâtea posibile şi distanţându-se deja la 4 puncte de ocupanta locului al doilea.

  • Etapa 1. Campionatul a debutat pe 26 august, când actuala campioană a judeţului, Unirea Bascov, a întâlnit echipa din Albota. În primul meci, fotbaliştii bascoveni s-au impus fără emoţii în faţa adversarilor, scorul final al partidei fiind de 4-1.
  • Etapa a 2-a. În cel de-al doilea meci, bascovenii au jucat la Ştefăneşti, cu Viitorul din localitate. Jucătorii nostril au dominat categoric şi această partidă, la finalul căreia tabela a înregistrat victoria Unirii Bascov cu 3-0.
  • Etapa a 3-a. Pe 9 septembrie, fotbaliştii din Bascov i-au avut ca adversari pe cei de la CS Sporting Piteşti. A fost o partidă frumoasă, cu multe goluri la ambele porţi, care s-a terminat cu victoria jucătorilor noştri, care au învins cu 4-2.
  • Etapa a 4-a. Al patrulea meci al sezonului a consemnat o nouă victorie categorică a Unirii Bascov, care i-a năucit pe jucătorii de la DLR Piteşti cu un 5-0 fără drept de apel. Toate golurile au fost marcate în prima repriză, astfel că a doua parte a meciului a rămas practic fără miză.
  • Etapa a 5-a. După patru meciuri de care fotbaliştii bascoveni au trecut fluierând, sâmbătă 23 septembrie au avut parte de prima „cumpănă”. Liderul Unirea Bascov nu a avut meci uşor acasă, cu CS Mioveni III, gazdele impunându-se cu dificultate, printr-o victorie la limită. Astfel, Unirea Bascov a câştigat meciul cu 1-0, însă în minutul 80 au trecut prin mari emoţii, când oaspeţii au ratat un 11 m. Cu trei foşti fotbalişti de la CS Mioveni pe teren, Cojocarul, Stoica şi Olteanu, a treia echipă a Mioveniului a ţinut piept unui adversar mai puternic cu aspiraţii în acest sezon la câştigarea încă o dată a campionatului.

 

     Potop de goluri la meciul cu Real Bradu: 18-0!!!

  • Etapa a 6-a. Sâmbătă, 30 septembrie, a fost „măcel” la Bradu. Fotbaliştii bascoveni au consemnat un scor de cartea recordurilor, învingând echipa Real Bradu cu un scor fabulos: 18-0. După fluierul final al primei reprize, tabela arăta 2-0, însă după pauză s-a dezlănţuit potopul la poarta celor de la Real Bradu. La finalul meciului, pe pagina de Facebook a echipei Unirea Bascov susţinătorii au început să facă tot felul de glume pe seama meciului: „Aţi jucat handbal?”, „N-au avut portar?” - s-au întrebat suporterii bascovenilor.

     Următoarele etape, care vor avea loc luna aceasta, se vor desfăşura după următorul program:

 7 octombrie: Unirea Bascov - ACS Basarabi Curtea de Argeş

14 octombrie: Victoria Buzoieşti - Unirea Bascov

21 octombrie: Unirea Bascov - Gloria Berevoeşti

28 octobrie: AS Miceşti 2002 - Unirea Bascov

 

     Pe 4 octombrie - meci în Cupa României

     În paralel, se desfăşoară şi faza judeţeană a Cupei României la Fotbal. Prima fază a competiţiei a avut loc în luna august, când Unirea Bascov a trecut de Edilul Piteşti cu 5-0. Pe 20 septembrie s-au desfăşurat meciurile din cea de-a doua fază a competiţiei, când liderul Ligii a IV-a nu a avut ce discuta cu echipa din Drăganu, pe care a învins-o cu 4-0. prin golurile lui Dalu, Sanda, Chirciu şi Dulcea - şut în vinclu de la 30 m. Următorul meci este programat pe 4 octombrie, începând cu ora 16,30, când Unirea Bascov va întâlni în deplasare echipa din Ciofrângeni.

 

                                               CLASAMENT

 

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud